studenter närbild.jpg

Student på Träcentrum

 

Att vara student på Träcentrum
Att studera hos oss på Träcentrum och samtidigt vara student på Tekniska högskolan i Jönköping, är lite som att få det bästa av två världar. Våra fina lokaler, familjära stämning och fantastiska nätverk inom trä- och möbelbranschen blandas med högskolan alla fördelar.
 
På Högskolans studentsida www.ju.se/student hittar du information som gäller för dig som studerar på högskolan i Jönköping och kan via den sidan snabbt hitta länkar till schema, canvas, ladok, tentamensschema, inskannade färdiga tentamen. m.m.

Vi använder högskolans schemaprogram, vilket innebär att du hittar schemat på högskolans webb och du kan ladda ner högskolans app, JU Mobile, logga in på den och få ditt personliga schema så snart du är registrerad på utbildningen. 

Vi använder högskolans lärplattform canvas, som också är kopplat till ditt konto på JU, där finns bra information till dig som student och där kommer det att finnas en aktivitet för varje kurs. I aktiviteten kommer bland annat lärarna att lägga material och utvärderingar. Även Canvas kan ladas ner som app

Bostad
Om du söker bostad i Nässjö så finns det både kommunalt allmännyttigt bostadsföretag och privata hyresvärdar . Mer information om detta på Nässjö kommuns hemsida

Här hittar du en länk till ett vandrarhem som ligger strax utanför Nässjö i vårt natursköna friluftsområde Lövhult.

Har du frågor är du välkommen att kontakta:

Victor Strandgren 036- 10 13 47
Håkan Josephsson 072-067-14-99
Marianne Ljungström 076-321 75 85