Träcentrum flygfoto

Organisationer på Träcentrum

Organisationer på Träcentrum

Flera företag och organisationer har valt att förlägga sin verksamhet till Träcentrum. Här kommer en kort presentation av våra hyresgäster och givetvis länkar till mer information om dem.

Ankan

Anka & vaniljsås heter företaget som driver restaurang & cafeteria på Träcentrum. De kan erbjuda luncher, middagar, bufféer samt enklare förtäring såsom smörgårstårtor, sallader, smörgåsar, kaffe och kakor m.m. Anka & Vaniljsås har också cateringverksamhet för både stora och små sällskap.

För mer information kontakta Birgitta Frohm på tel 0380-55 43 36 eller 072-578 54 08.

 

Ergoline (1)

Ergoline arbetar med försäljning av inredning mot offentlig miljö, både för kontor och industri.

Inredningsuppdrag med fokus på design, funktion, ergonomi och miljö i
nära samarbete med kund och tillverkare.

För mer information kontakta
Karolina eller Benny Larsson på tel 0380-167 33 eller info@ergonomiska.se

 

Nässjö kommun bedriver delar av sina utbildningar på Träcentrums fina lokaler. Brinellgymnasiet, Brinells Högstadium och Nässjö Lärcenter finns för närvarande i anläggningen.

Läs mer om Brinellgymnasiets utbildningar

Läs mer om Nässjöakademins utbildningar

 

Frick

Thomas Frick AB, Sveriges största leverantör av maskiner till träindustrin och representant för Homag Gruppen finns nu på plats hos Träcentrum. Totalt 800 kvm med 600 kvm utställningsyta med ett 20-tal maskiner i full drift.
Välkomna in eller ta kontakt med någon av våra säljare Anders Grahn, Mikael Björkman eller Björn Nord och planera in ett besök. Mer information om oss hittar ni på Thomas Frick AB

 

Mardam Agentur AB grundades 1920 och dess dåvarande namn var Tågarps Cementgjuteri. Vid gjuteriets nedläggning 1989 skedde namnändringen till Mardam Agentur AB. Bolaget är stabilt, familjeägt och drivs nu av 4:e generationen Jutaren. Mardam Agentur AB är beläget i Tågarp, mellan Helsingborg och Landskrona i Skåne.

MIA är ett av företagets registrerade varumärken. Vi erbjuder ett fullt sortiment av betäckningar, med en del innovativt guldkorn, för både betong- och plastbrunnar, till konkurrenskraftiga priser. Sedan 2011 ingår även Nordic Cover AB i vår organisation, som ett helägt dotterbolag

Kontakt: Benny Lycksäter  tel 0705-31 00 51

 

Brandax AB är brandskyddsexpert. Kontakta VD Leif Ternstedt för förfrågningar via telefon 0703806112 eller mail leif@brandax.se

 

 

Vi riktar oss mot både mindre och medelstora företag inom olika branscher med ekonomikonsultationer såsom redovisning, lön, bokslut, deklarationer och affärsrådgivning. Våra tjänster skräddarsys efter ditt företag och vi erbjuder våra tjänster för kortare eller mer varaktiga uppdrag .

Vår auktorisation och vårt medlemskap i Srf konsulterna ger dig som kund en garanti på att vårt arbete håller hög kvalitet och att vi genomgår kvalitetskontroller och  utbildar oss kontinuerligt.

För mer information kontakta:

Effektiv Redovisning i Nässjö AB, ekonomitjänster med personligt engagemang

Catrin Nors mobil: 070-57 44 637

Mejl: catrin.nors@siffran.se

 

 

Miljö – Säkerhetsgrupppen i Nässjö AB

Vi skyddar, säkrar och förebygger i hus, hem och verksamhet

Hos oss möter du kompetens, fokus på kundnytta och en ödmjuk inställning till ditt behov. Med våra system, tjänster och produkter jobbar vi förebyggande inom Byggnadsmiljö, Livsmedelssäkerhet, Brandskydd, Skadedjurskontroll och Arbetsmiljö, boka en behovsanalys idag!  

Byggnadsmiljö

Fokus på inomhusmiljö- förebyggande arbete med besiktningar, kontroller/provtagningar och analyser för att vända dålig inomhusmiljö till sund och hälsosam inomhusmiljö.

Matsäkerhet

Vi hjälper livsmedelshanterande kunder med implementering av system för löpande kvalitetsarbete för att säkerställa säker mat till konsument.

Skadedjur

På fel plats och i många betraktares ögon blir en del djur och insekter skadedjur som kan orsaka skada och olägenhet. Tillsammans med kund analyserar och bedömer vi problemet och hur det påverkar person eller hur det drabbar egendom och verksamhet.

Vi söker alltid källan och orsaken till problemet, därefter lämnar vi åtgärdsförslag där vi tillsammans löser problem med direkta åtgärder eller förebyggande insatser över tid.

Brandskydd

Vi lotsar våra kunder rätt i allt som berör ett fungerande brandskydd, allt från brandskyddsutrustning till system och hjälp med det förebyggande och systematiska brandskyddsarbetet och vidare till utbildning av personal.

Arbetsmiljö

Tillsammans med samarbetspartners med spetskompetens inom området erbjuder vi stöd och hjälp med kundens arbete och utveckling av Arbetsmiljöarbetet. Vi samarbetar med kunden med analys av behov och hittar en plan och ett unik lösning som passar aktuell kund.  För kompetensutveckling av personal och ledare erbjuds ett brett utbud av kurser och utbildningar inom området.

Egenkontroll

Vi erbjuder och bygger trygghet – Systemet är anpassningsbart för enskilda företag till stora koncerner. Webbtjänsten erbjuder en palett av smarta systemverktyg med text, dokumenterings- och påminnelsefunktioner som ett hjälpmedel för verksamheten att efterleva gällande lagkrav och standarder på ett enkelt och tryggt sätt.

Vårt fokus och vår målbild är alltid att hitta kundnytta och balans i vårt erbjudande, det bidrar till nöjda kunder                                                       

Roger Cefalk

VD/Ansvarig Företagstjänster        

070-641 12 46

Miljö & Säkerhetsgruppen i Nässjö AB

Box 174, 571 22 Nässjö

Besök: Framtidsvägen 1, 571 38 Nässjö

roger@msgnassjo.se

www.msgnassjo.se

 

Höglandets Ekonomi & Utbildning AB

Information kommer

 

Att hyra lokaler på Träcentrum

Det sker ständiga förändringar i våra lokaler och från och till finns det olika möjligheter att hyra utrymme hos oss för längre eller kortare perioder. Om du är intresserad av att veta mer om vilka möjligheter som finns just nu kan du kontakta vd Joakim Brobäck tel 0380-55 43 10 för mer information.