Träcentrum flygfoto

Organisationer på Träcentrum

Organisationer på Träcentrum

Flera företag och organisationer har valt att förlägga sin verksamhet till Träcentrum. Här kommer en kort presentation av våra hyresgäster och givetvis länkar till mer information om dem.

Ankan

Anka & vaniljsås heter företaget som driver restaurang & cafeteria på Träcentrum. De kan erbjuda luncher, middagar, bufféer samt enklare förtjänar såsom smörgåstårta, sallader, smörgåsar, kaffe och kakor mm Anka & Vaniljsås har också cateringverksamhet för både stora och små sällskap.

För mer information kontakta Birgitta Frohm på tel 0380-55 43 36 eller 072-578 54 08.

 

Nässjö kommun bedriver delar av sina utbildningar på Träcentrums fina lokaler. Brinellgymnasiet, Brinells Högstadium och Nässjö Lärcenter finns för närvarande i anläggningen.

Läs mer om  Brinellgymnasiets utbildningar

Läs mer om Nässjöakademins utbildningar

 

Frick

Thomas Frick AB, Sveriges största leverantör av maskiner till träindustrin och representant för Homag Gruppen finns nu på plats hos Träcentrum. Totalt 800 kvm med 600 kvm utställningsyta med ett 20-tal maskiner i full drift.
Välkomna in eller ta kontakt med någon av våra säljare Anders Grahn, Mikael Björkman eller Björn Nord och planera in ett besök. Mer information om oss hittar ni på Thomas Frick AB

 

Mardam Agentur AB grundades 1920 och dess dåvarande namn var Tågarps Cementgjuteri. Vid gjuteriets nedläggning 1989 skedde namnändringen till Mardam Agentur AB. Bolaget är stabilt, familjeägt och körs nu av 4: e generationen Jutaren. Mardam Agentur AB är beläget i Tågarp, mellan Helsingborg och Landskrona i Skåne.

MIA är ett av företagets registrerade varumärken. Vi erbjuder ett fullt sortiment av betäckningar, med en del innovativt guldkorn, för både betong- och plastbrunnar, till konkurrenskraftiga priser. Sedan 2011 ingår även Nordic Cover AB i vår organisation, som ett helägt dotterbolag

Kontakt: Benny Lycksäter   tel 0705-31 00 51

 

Brandax AB är brandskyddsexpert. Kontakta VD Leif Ternstedt för förfrågningar via telefon 0703806112 eller mail leif@brandax.se

 

 

Vi riktar oss mot både mindre och medelstora företag inom olika branscher med ekonomikonsultationer såsom redovisning, lön, bokslut, deklarationer och affärsrådgivning. Våra tjänster skräddarsys efter ditt företag och vi erbjuder våra tjänster för kortare eller mer varaktiga uppdrag.

Vår auktorisering och vårt medlemskap i Srf konsulterna gör dig som kund och garanterar att vårt arbete håller hög kvalitet och att vi genomgår kvalitetskontroller och utbildar oss samtidigt.

För mer information kontakta:

Effektiv Redovisning i Nässjö AB, ekonomitjänster med personligt engagemang

Catrin Nors mobil: 070-57 44 637

Mejl: catrin.nors@effektivredovisning.nu

 

 

Miljö - Säkerhetsgrupppen i Nässjö AB

Vi skyddar, försäkrar och förebygger i hus, hem och verksamhet

Hos oss möter du kompetens, fokus på kundnytta och en ödmjuk inställning till ditt behov. Med vårt system, tjänster och produkter jobbar vi förebyggande inom Byggnadsmiljö, Livsmedelssäkerhet, Brandskydd, Skadedjurskontroll och Arbetsmiljö, boka en behovsanalys idag!  

Byggnadsmiljö
Fokus på inomhusmiljö- förebyggande arbete med besiktningar, kontroller/provtagningar och analyserare för att vända dålig inomhusmiljö till sund och hälsosam inomhusmiljö.

Matsäkerhet
Vi hjälper livsmedelshanterande kunder med implementering av system för löpande kvalitetsarbete för att säkerställa säker mat till konsument.

Skadedjur
På fel plats och i många betraktares ögonblick blir en del djur och insekter skadade som kan orsaka skada och olägenhet. Tillsammans med kundanalyser och bedömer vi problem och hur det påverkar person eller hur det drabbar egendom och verksamhet.

Vi söker alltid källan och orsaker till problem, därefter lämnar vi åtgärdsförslag där vi tillsammans löser problem med direkta åtgärder eller förebyggande insatser över tid.

Brandskydd
Vi delar våra kunder rätt i allt som fungerar som brandskydd, allt från brandskyddsutrustning till system och hjälp med det förebyggande och systematiska brandskyddsarbetet och vidare till utbildning av personliga.

Arbetsmiljö
Tillsammans med samarbetspartners med spetskompetens inom området erbjuder vi stöd och hjälp med kundarbete och utveckling av Arbetsmiljöarbetet. Vi samarbetar med kunden med analys av behov och hitta en plan och en unik lösning som passar aktuell kund. För kompetensutveckling av personliga och lediga delar ett brett utbud av kurser och utbildningar inom området.

Egenkontroll
Vi erbjuder och bygger trygghet - Systemet är anpassningsbart för enskilda företag till stora koncerner. Webbtjänsten erbjuder en palett av smarta systemverktyg med text, dokumentations- och påminnelsefunktioner som ett hjälpmedel för verksamheten att efterleva gällande lagkrav och standarder på ett enkelt och säkert sätt.

Vårt fokus och vår målbild är alltid att hitta kundnytta och balans i vårt erbjudande, det hjälper till att göra kunder                                                       

Roger Cefalk
VD/Ansvarig Företagstjänster
0
70-641 12 46

Miljö & Säkerhetsgruppen i Nässjö AB
Box 174, 571 22 Nässjö
Besök: Framtidsvägen 1, 571 38 Nässjö

roger@msgnassjo.se
www.msgnassjo.se

 

Höglandets Ekonomi & Utbildning AB

Information kommer

 

Att hyra lokaler på Träcentrum

Det kan göra ändringar i våra lokaler och från och till och med att det finns olika möjligheter att hyra utrymme hos oss för längre eller kortare perioder. Om du är intresserad av att veta mer om vilka möjligheter som finns just nu kan du kontakta vd Joakim Brobäck tel 0380-55 43 10 för mer information.