Bra möten - Tänk Träcentrum

Träcentrum har de bästa förutsättningarna för ett lyckat möte!

Träcentrum med sina ljusa, moderna och välutrustade lokaler är en perfekt mötesplats för utbildning och konferens. Tillsammans med trä, möbel och inredningsbranschen jobbar vi dessutom med kompetensförsörjning och företagsutveckling.

Varje år gästas Träcentrum av cirka 20 000 konferensdeltagare. De gillar vår unika miljö och tilltalande arkitektur och tillgängligheten i lokalerna. De uppskattar också alla moderna möjligheter som erbjuds och sättet som de bemöts på av vår personal. Fri parkering nästan utanför dörren och busshållplats intill anläggningen gör det lätt att vara gäst hos oss.

Det har varit en mycket speciell tid då vi fått lära oss att i högre grad mötas på distans. Att kommunicera via digitala mötesverktyg är förstås bra, men det är inte riktigt samma sak som att träffas i personliga möten i en inspirerande miljö. På Träcentrum har vi tänkt till och anpassat konferenserbjudandet så att man både kan mötas personligt i våra öppna och stora konferenslokaler och digitalt genom användande av tekniskt förberedda konferensrum. I vår trevliga restaurang kan vi enkelt anpassa fika och måltider efter era önskemål. 

Passa på nu att boka era möte hos oss på Träcentrum.  

Varmt välkommen att ringa oss på telefon 0380 – 55 43 00 för att prata om hur vi på bästa sätt kan arrangera just ditt möte!

Du är också välkommen att maila oss på konferens@tracentrum.se