Välkommen till Träcentrum!

Träcentrum Framtidsvägen 1, Nässjö är vår adress och till oss kan du förutom gå & cykla enkelt ta dig hit med bil och buss. Kommer du längre ifrån så finns utmärkta förbindelser till Nässjö med tåg och buss, från stationen går det sedan stadsbussar för dig som inte vill ta en promenad eller taxi till oss.

Om du har frågor kring hur du hittar hit, ring 0380-55 43 00. 

Med bil

Träcentrum är beläget intill riksväg 31/40/47. Kommer du från Jönköping svänger du av andra avfarten mot centrum. Du kommer direkt till en korsning där du kör rakt fram. Efter korsningen är det ca 600 meter tills vår huvudentré. Om du kommer från Vetlanda / Eksjö / Sävsjö kommer du först till passera och rondell där Statoil, Sibylla och Mio-möbler är belägna. Du svänger mot Jönköping i denna runda och efter ett par km kommer nästa avfart mot centrum och här svänger du av åt höger. Direkt hamnar du i en korsning där du tar höger igen och kör nu under riksvägen. Efter bara några meter är det dags för nästa högersväng och nu har du ca 600 meter tills vårt huvudentré. Det är skyltat till Träcentrum från båda hållen på riksväg 31/40/47.

Med tåg / buss

Nässjö är en järnvägsknut mitt på stambanan. Det innebär att det går från två timmar och 40 minuter från både Stockholm och Göteborg och det tar knappt 1 timme och 50 minuter från Malmö med tåg till Nässjö. Det är med andra ord ganska enkelt att åka tåg till Nässjö. Träcentrum ligger ca 2,5 km från järnvägsstationen.

När du kommer till Resecentrum i Nässjö kan man ta en taxi från Resecentrum till Träcentrum. Det tar ca 6-7 min att åka till oss.

Man kan också åka med buss 64 som stannar precis utanför Träcentrum. Bussen går från stortorget 2 gånger i timmen.
Det tar ca 5-6 minuter med buss till Träcentrum.

Med flyg

Närmaste flygplats är Jönköping Airport och ligger strax utanför Jönköping och det tar ca 1 timma att flyga från Arlanda till Jönköping Airport. Från flygplatsen tar det sedan ca 50 minuter med bil till Träcentrum. Du kan antingen ta en taxi direkt till Nässjö eller så tar du taxi alternativt flygbuss till Järnvägsstationen i Jönköping och åker tåg till Nässjö.