Biblioteket

Välkommen till Träcentrums bibliotek. Här finns facklitteraturBiblioteket2 inom bland annat trä, logistik, produktutveckling, IT och marknadsföring. Kursböckerna som används på KY-utbildningarna finns som referensböcker på biblioteket. Här finns även litteratur som kan användas som komplement i de olika kurserna. Vi köper kontinuerligt in ny litteratur till biblioteket i samråd med lärare och studenter på Yrkeshögskolan. Biblioteket har också dagstidningar, tidskrifter och datorer med Internet. I biblioteket finns flera studieplatser där du kan sitta och läsa eller använda din dator.

I bibliotekskatalogen hittar du våra böcker, dagstidningar och tidskrifter. Besök Bibliotekskatalogen.

Jag som hjälper till med inköp av böcker samt registrering av låntagare är Karola Martinsson , receptionist på Träcentrum. Det är gratis att låna och att få ett lånekort. Välkommen att ställa frågor och att hämta ett eget lånekort!

Öppettider:

Måndag-torsdag 8-16:30 Fredag 8-16

Du kan också låna böcker via Stadsbiblioteket i Nässjö. Sök böcker i deras bibliotekskatalog och meddela Karola om vilken bok du vill ha, så kan du hämta den på Träcentrums bibliotek.

Tidningar och tidsskrifter
På biblioteket har vi dagstidningar och många intressanta tidskrifter. Dessa är inte till hemlån men går att läsa i biblioteket. 

Saknar du någon tidning eller tidskrift i biblioteket? Välkommen att lämna inköpsförslag till Karola i recptionen eller på karola@tracentrum.se

Vi tackar våra donatorer för de generösa bidrag som gjort det möjligt att förverkliga biblioteket.

  • Knut & Alice Wallenbergs Stiftelse
  • Göte Öhrskog
  • Sparbanksstiftelsen Alfa
  • Ljungbergsfonden