Bra möten - Tänk Träcentrum

Boka ditt möte med julfika eller julmat på Träcentrum

Boka ditt möte med julfika eller julmat på Träcentrum I år träffas vi inte som vanligt varken privat eller yrkesmässigt. Men på Träcentrum möjliggör våra stora luftiga lokaler och de åtgärder vi vidtar enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer att du med trygghet kan samla din personal, arbetsgrupp eller dina kunder för ett möte och kombinera det med god mat eller fika.

Vi har tagit fram specialanpassade julerbjudanden i Coronatider:

- Jultallrik och småvarmt samt godispåse.

- Varmrätt med en julinspirerad dessert.

- Julfrukost på fredagar eller annan dag enligt önskemål.

- Advents- och julfika som kan varieras efter kundens önskemål.

Vi kommer att begränsa antalet gäster per tillfälle och vi kommer att duka med distans. Välkommen att kontakta oss på telefon 0380 - 55 43 00 eller mail konferens@tracentrum.se!

 

Träcentrum har de bästa förutsättningarna för ett lyckat möte!

Det har varit en mycket speciell vår då vi fått lära oss att i högre grad mötas på distans. Att kommunicera via digitala mötesverktyg är förstås bra, men det är inte riktigt samma sak som att träffas i personliga möten i en inspirerande miljö. På Träcentrum har vi tänkt till och anpassat konferenserbjudandet så att man både kan mötas personligt med fysisk distansering i våra öppna och stora lokaler och digitalt genom användande av tekniskt förberedda konferensrum. I vår trevliga restaurang kan vi enkelt anpassa fika och måltider efter era önskemål och helt i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Passa på nu att boka höstens möte hos oss på Träcentrum. Vi har lokaler för möten i grupper från små till stora.   Varmt välkommen att ringa oss på telefon 0380 – 55 43 00 för att prata om hur vi på bästa sätt kan arrangera just ditt möte! Du är också välkommen att maila oss på konferens@tracentrum.se

Träcentrum som konferensanläggning - fakta

Varje år gästas Träcentrum av cirka 20 000 konferensdeltagare. De gillar vår unika miljö och tilltalande arkitektur. De uppskattar också alla moderna möjligheter som erbjuds och sättet som de bemöts på av vår personal.

- Inspirerande miljö som skapar kreativa möten

- Fri parkering nästan utanför dörren. Busshållplats intill anläggningen.

Träcentrum ligger på Framtidsvägen 1 i Nässjö, precis intill riksväg 31. I övrigt har Nässjö bra kommunikationer med både tåg och flyg. Du tar dig till Jönköpings flygplats inom 45 minuter och med taxi kommer Du till Nässjö Resecentrum på 10 minuter. Vill du ta bussen så kan du ta buss nr 64 som stannar precis utanför Träcentrum. Den går från Nässjö Resecentrum kvart över och kvart i varje hel timma hela dagen.

Karta för att hitta till Träcentrum

Kontakta Konferensavdelningen för mer information. Tel: 0380-55 43 00 eller mail:  konferens@tracentrum.se

Titta in i våra lokaler

Gör en virituell rundvandring i våra lokaler

Mat

Restaurangen på Träcentrum drivs av "Anka & Vaniljsås". Vi erbjuder lättare måltider, middagar, bufféer samt enklare förtäring såsom landgångar, sallader, smörgåsar, kaffe och kakor m.m. Läs mer på vår meny här. 

Frukostmöte

 

Vi har fräscha konferenslokaler i olika storlekar, som vi möblerar efter dina önskemål (datakanon, whiteboard, blädderblock, block & pennor ingår). Vår goda frukost består av: Kaffe/te/choklad, bröd, knäckebröd, ost, skinka, grönsaker, juice, yoghurt, ägg, sill, kaviar, frukt. Pris: 160:-/pers exkl moms.

Vår konferensavdelnings kontaktuppgifter:

Ring oss på 0380-55 43 00 eller maila till konferens@tracentrum.se.

Varmt välkomna!

 BRA MÖTEN - TÄNK TRÄCENTRUM

 Konferens Juni 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Konferensbroschyr för nedladdning (pdf)

Titta i vår konferensbroschyr online: