<- Gå till Aktuelltöversikten

Vi söker en kreativ kökschef!

Med sikte på att bli Smålands mest attraktiva anläggning för möten och dagkonferenser söker vi nu en kreativ kökschef som tillsammans med oss vill utveckla och driva vår restaurang med fokus på en ny och hållbar matupplevelse. Träcentrum har sedan 1991 ett mycket viktigt samhällsuppdrag i sin roll som motor för svensk industri i trä-, möbel- och inredningsbranschen. Med bas i vår fantastiska anläggning i Nässjö driver vi utbildning från grund- till högskolenivå, projekt för utveckling av träindustrin och är en mycket uppskattad konferensanläggning.

Vid möten och konferens är matupplevelsen en viktig ingrediens. Vi vill att maten som serveras hos oss ska vara lika intressant som en vacker trämöbel och hållbar som ett robust trähus. Råvarorna ska vara äkta, maten omsorgsfullt tillagad och en fröjd för ögat. Vi söker dig som tillsammans med oss vill utveckla ett nytt hållbart restaurangkoncept och driva vår nya restaurang.

 

Vi tror att du är utbildad kock och en grym matlagare som tidigare varit i arbetsledande position i liknande verksamhet. Du har erfarenhet av att skapa koncept och menyer och älskar att förverkliga matupplevelsen med gästen i fokus. Vår nya restaurang ska vara hållbar utifrån alla aspekter och därför har du koll på vilka råvaror som används i säsong, hur vi minimerar matsvinn och kan dessutom konsten att göra effektiva inköp. Du får vara med och bygga ett köksteam där din roll blir koordinering av daglig drift. Du får en nyckelroll som ska inspirera till gemensam framgång med gästens matupplevelse i fokus.

Vi söker dig som har:

- utbildning till kock, lägst gymnasial nivå.

- erfarenhet som kökschef alt. ledande befattning inom restaurang

- goda kunskaper om livsmedelssäkerhet och hygienföreskrifter

- god kunskap om köksekonomi, inköp, kalkyler och uppföljning

- goda kunskaper att uttrycka dig i tal och skrift

- goda IT-kunskaper

Dina egenskaper och förmågor:

- du är en kreativ matlagare med stort eget driv

- serviceinriktad med fokus på kundens matupplevelse

- gillar att arbeta och inspirera i ett team

- noggrann

Villkor:

Tjänsten omfattar heltid, tillsvidareanställning med fast månadslön, Unionens tjänstemannaavtal

 

Ansök

Skicka CV och personligt brev senast den 5 juni till jobb@tracentrum.se

Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför tillsättas tidigare.

 

Frågor till:

Anna Werbitsch Arnell, vd Träcentrum, 070-305 07 14

Unionens fackliga företrädare: Håkan Josephsson, 072-067 14 99