<- Gå till Aktuelltöversikten

Vi invigde nya fina utbildningslokaler

Vi växer inom det så viktiga området kompetensförsörjning. Med anledning av detta har vi färdigställt drygt 400 kvadratmeter för att kunna samla alla våra praktiska utbildningar och få supermoderna lokaler, bland annat för den otroligt populära högskoleutbildningen Produktutveckling med möbeldesign som vi genomför tillsammans med Tekniska Högskolan i Jönköping.

Idag, den 12 december, invigdes de nya lokalerna med invigningstal av VD PO Simonsson, klippning av invigningsband av Träcentrums ordförande Anders Reuthammar, lunch, mingel och visning av de nya fräscha lokalerna.

På plats var närmare 140 personer bestående av studenter, representanter från företag, Arbetsförmedlingen, Tekniska Högskolan i Jönköping, styrelsen, kommunalråd och personal på Träcentrum.

- Det som är jätteviktigt för oss är att vi håller en anläggning här som är i tiden, sa VD PO Simonsson i invigningstalet. Stort tack till alla som varit med och gjort detta möjligt!

De nya lokalerna uppskattas av studenterna.

– Det känns ljust, fräscht, välplanerat och bra anpassat för verksamheten, säger Morgan Engkvist som går första året på utbildningen Produktutveckling med Möbeldesign.

Stina Lindstam som går i samma klass instämmer:

– Det är så smidigt när vi är i designstudion att verkstaden är så nära, man kan testa sina idéer och hämta material. Vi trivs verkligen i lokalerna.