<- Gå till Aktuelltöversikten

Vi frågar Thomas


som lämnar sin tjänst på Träcentrum vid årsskiftet.

Du ska börja ett nytt jobb efter nyår. Vad är det du ska göra?
- Jag kommer tillträda tjänsten som CPO – Chief Production Officer för Nordic Kitchen Group, (HärjedalsKök, Scandinavian Kitchen med Hagaköket och Candakök samt Luck & Inredningsbolaget). Jag kommer att ha det övergripande ansvaret för all produktion inom koncernen inklusive samordning med underleverantörerna. Jag kommer tillsammans med respektive dotterbolags plats och produktionschef ständigt effektivisera, förnya och förbättra verksamheterna.

Är det något särskilt som du ser fram emot att få jobba med hos din nya arbetsgivare?
- Nordic Kitchen Group är en otroligt utvecklings-benägen koncern. Därmed finns alltid utmaningar i respektive dotterbolag. Potentialen i koncernen är enorm och vi kommer ta oss an den strategiskt och långsiktigt.

Det intressantaste blir att utveckla medarbetarna, bli en lärande organisation som tillsammans tar sig an förändringar. För mig så kommer alltid människorna i verksamheterna vara den viktigaste parametern.

Vad har varit det bästa med din tid på Träcentrum?
- Förutom miljön och arbetskamraterna så måste jag säga att de projekt som jag deltagit i, framför allt Robotlyftet och KVIST, har skapat mycket nytta i branschen. Dessa projekt har gett mig massor av ny kunskap och kontaktytor som jag tar med mig in i min nya roll

Jag kommer bara vara ett stenkast från Träcentrum även i fortsättningen så jag försvinner inte helt ut i det okända.

Vi säger stort tack till Thomas för de år han jobbat på Träcentrum och önskar honom lycka till med nya jobbet.