<- Gå till Aktuelltöversikten

Smartare Industri 29 november

Snart är det dags för Smartare Industri - en mötesplats för alla som jobbar med utveckling på små till stora industriföretag i Sverige. Under dagen får ni tillfälle att utbyta idéer samt inspireras av de senaste innovationerna för att bli mer framgångsrika i egna utvecklingsprojekt.

Välkommen till Münchenbryggeriet i Stockholm, den 29 november!

IUC, KTH, Sveriges ingenjörer och RISE samverkar i Smartare Industri, som ger inspiration och konkreta verktyg för kommande innovations- och utvecklingsprojekt inom industrin.

5 ANLEDNINGAR TILL VARFÖR DU INTE VILL MISSA SMARTARE INDUSTRI 2018

UTVECKLA DITT NÄTVERK – Under Smartare Industri får du möjlighet att delta i workshops, träffa andra utvecklare och prova på att samarbeta med andra för att gemensamt komma fram till lösningar utifrån era olika erfarenheter och idéer.

PRAKTISKT PROVA PÅ – På Smartare Industri kan du testa design-verktyg för att utveckla din produkt (”design thinking”) och verktyg för effektiv användning av knappa resurser (”lean management”). Här får du de viktigaste verktygen hur du ska tänka under designprocessen och därmed bli effektivare i ditt arbete när du ska ta fram innovationer och nya lösningar.

INBLICK I ANDRAS UTMANINGAR – Du får höra om de stora företagens utmaningar och jobba med dem i workshops. Genom att lära av deras misstag och vilka lösningar som finns så skapas möjligheten för dig att effektivisera din egen innovationsprocess och identifiera hur ditt företag kan skapa nya värden.

BOOSTA DIN FÖRÄNDRINGSRESA – Här har du massor med lärdomar att hämta hur andra företag använder digital teknik som medel för att utveckla sin verksamhet och sina produkter och vilka samarbeten de har haft för att hitta nya lösningar. Du får dessutom kunskap om hur din förändringsresa kan få stöd även efter den 29/11.

NYA INSIKTER OCH INSPIRATION – Det finns anledningar till varför vi har valt ut just våra talare. Vi har bjudit in inspirerande och kunniga individer som arbetar med innovation på nya sätt. På Smartare Industri kommer de dela med sig av konkreta erfarenheter för att bli ännu framgångsrikare och effektivare.

Mer information hittar du här.   

 

 

Säkra din biljett h