<- Gå till Aktuelltöversikten

Utställning på Kulturgatan, vilken succé!

På kort tid fixade klassen med Ida Fokine i spetsen en utställning på Kulturgatan i Bodafors. Vilken bragd, vilken succé!

Ida som nu läser andra året på utbildningen Produktutveckling med möbeldesign fick under sommaren idén om att ställa ut de möbler som klassen hade designat och tillverkat i kursen Möbeldesign 1 under våren. Efter samtal och rådgivning med Programansvarig Victor Strandgren, söktes ett stipendium från Göte & Linnea Öhrskogs stipendiefond. Efter ett ja från styrelsen, bokades Kulturgatan i Bodafors under två helger i november, klassen informerades och det riktiga arbetet började.

Spillmaterial samlades in från lokala företag och hårt arbete med svett & tårar kring utställningen tog fram formen av utställningen IMAGINE, INVENT, INSPIRE. En utställning där fokus är på framtidens hållbara lösningar. 

Det blev en fantastisk öppningshelg som startade i lördags med vernissage för inbjudna gäster där lokalen fylldes snabbt. Inspirerande och ögonväckande” samt ”överraskande och imponerande med tanke på att det är klassens första möbler, vilken succé” var några av de spontana uttalande som kom under kvällen.

Öppningshelgen gav studenterna energi och lycka och nu förbereds helg nr 2.

Den 19 & 20 november finns chansen för alla er som ännu inte har besökt utställning.

 

Varmt Välkomna!