<- Gå till Aktuelltöversikten

Två möjligheter till vidareutveckling för dig som är yrkesverksam

Ta en närmare titt på två intressanta möjligheter till vidareutveckling för dig som är yrkesverksam!

Vill du kunna anpassa din organisation för att möta hållbarhetsutmaningar?

Nu har du möjlighet att delta i en kurs på Internationella Handelshögskolan i Jönköping (JIBS) som heter ”Omställningskraft för hållbarhet i SMEs”.

Genom inspirerande input och praktiska workshops fyller du din verktygslåda med de kunskaper och verktyg som krävs för att genomföra långsiktiga förändringar och för att driva din organisations hållbarhetsarbete framåt. Aktivt deltagande i de olika modulerna ger dig möjlighet att bli certifierad hållbarhetsledare samt chansen att bli certifierad Carbon Literate genom Carbon Literacy Project. Kursen genomförs i samarbete mellan Media, Management and Transformation Center och Region Jönköping. Förkunskapskrav - grundläggande behörighet samt minst ett års relevant arbetslivserfarenhet.

Läs mer här

Ledarskap i komplexitet och förändring

Kursen syftar till att utveckla ledarskap, organisationer och grupper att hantera komplexitet och förändring mer effektivt. Vår alltmer utmanande omvärld bygger inte bara på förmågan att hantera utan också på ledarskap i tider av osäkerhet, förändring och komplexitet.

Förmågan att anpassa sig, förnya och växa är viktiga komponenter för framgångsrika företag, organisationer och för de människor som arbetar och leder dem. Kursen fokuserar på utveckling, utmaningar, konsekvenser av olika lösningar, perspektiv och olika ledarskapsstilar.

Kursen är organiserad kring tre olika moduler bestående av 10 sessioner totalt.

Läs mer här