<- Gå till Aktuelltöversikten

Tre frågor till Patrik Strömberg, projektingenjör på Byggdialog AB, som gått utbildningen Produktionsledning industriell träbyggnation

Vad tycker du om utbildningen?
– Väldigt bra! Utbildningen är konkret, praktiskt inriktad och anpassad till branschens behov. Jag har haft många intressanta diskussioner med lärare och andra kursdeltagare. Ibland har det varit lite tufft att jobba och studera samtidigt. Jag har dock fått bra stöttning av min arbetsgivare som exempelvis låtit mig utföra vissa utbildningsmoment på arbetstid.

Vad har du lärt dig?
– Jag har lärt mig mycket om prefabricering och industriellt byggande. Hur hela kedjan fungerar och tekniken i de olika träbyggsystemen. Jag har redan haft nytta av denna kunskap i mitt arbete med kalkylering och inköp på Byggdialog.

Vad skulle du säga till någon som är nyfiken på och vill söka utbildningen?
– Om du arbetar i byggbranschen och vill lära dig mer om träbyggande kan jag verkligen rekommendera den här utbildningen. Träbyggandet går starkt framåt så den här kompetensen är värdefull. Till exempel för arbetsledare och platschefer, eller om du jobbar på en husfabrik och vill ta nästa steg i karriären.

Läs mer om utbildning Produktionsledning industriell träbyggnation