<- Gå till Aktuelltöversikten

Spännande webinar med inspiration, kunskap och erfarenhetsutbyte med presentationer från Nobia, Tekniska Högskolan och branschen

Välkommen till ett spännande webinar med inspiration, kunskap och erfarenhetsutbyte med presentationer från Nobia, Tekniska Högskolan och branschen

Den 27 maj bjuder vi in till ett mycket intressant webbinarium med tema kompetensutveckling.

Nobia är Europas ledande kökskoncern med många starka varumärken som Marbodal och HTH i sin portfölj. Arbetet med att etablera en ny modern produktionsanläggning i Jönköping pågår. Joakim Andersson, Director Supply Chain Region North, och Wiktoria Rydin, Junior Project manager, berättar om Nobias satsning och om ”Nobia academy” ett omfattande program för strategisk kompetensutveckling.

Annika Engström, Universitetslektor i Arbetsorganisation vid Tekniska Högskolan i Jönköping ger sin syn på lärandet hos yrkesverksamma, utmaningar och möjligheter för organisation och individ.

Företag från branschen medverkar också om sina erfarenheter av kompetensutvecklingsinsatser. Det blir även möjlighet till diskussioner och erfarenhetsutbyte.

Missa inte chansen att delta i detta webbinarium kl. 09.00 – 12.00 den 27 maj!

Till inbjudan och anmälan