<- Gå till Aktuelltöversikten

Mässor flyttas fram

I rådande situation med en pågående pandemi flyttas tre stora branschmässor för trä, möbler och inredning som skulle ägt rum under våren fram i tiden, läs nedan vad som gäller för Stockholm Furniture & Light Fair, Nordbygg respektive Ligna.

Stockholm Furniture & Light Fair

Stockholm Furniture & Light Fair 9-13 februari 2021 är inställd. Nästa ordinarie Stockholm Furniture & Light Fair arrangeras 8-12 februari 2022. Trots att den fysiska mötesplatsen inte blir av kommer det finnas ett flertal aktiviteter att ta del av i februari 2021, digitalt eller på stan, kopplat till Stockholm Furniture & Light Fair, där branschen kan göra affärer, nätverka, inspireras och fylla på med kunskap på säkert avstånd.

Läs mer här.

Nordbygg

Nordbygg, en mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen, lockar vartannat år runt 50 000 besökare från byggsektorn i Sverige, men även från övriga Skandinavien, Baltikum och Europa. Nästa mässa var planerad till våren 2021. På grund av den rådande situationen med Covid-19 har Nordbygg i samråd med branschen tagit beslut om att ställa in. Närmaste genomförande planeras nu till den 26 - 29 april 2022.

Läs mer här.

LIGNA

Den stora maskinmässan LIGNA, som skulle genomförts i Hannover i maj 2021, flyttas fram till 27 september - 1 oktober 2021. Beslutet har tagits av arrangörerna mot bakgrund av den globala coronapandemin.

Läs mer här.