<- Gå till Aktuelltöversikten

Klimatveckan 2016

Årets Klimatvecka kommer bli större och mer innehållsrik än någonsin tidigare. Deltagarna kommer att kunna ta del av seminarier inom solkraft, upphandling, transporter, energieffektiva företag, hållbart byggande och mycket mer. Det kommer att finnas mängder av workshops i hela Jönköpings län att delta i och du kommer få möjlighet att delta på och lyssna till flera olika intressanta och lärorika föreläsningar. Allt för att utveckla, lyfta fram möjligheter och skapa innovationskraft för hållbar utveckling.

 

För att ge dig som deltagare bästa möjliga upplevelse hålls årets Klimatkonferens den 13 september på Spira i Jönköping. Årets tema ” Nya möjligheter med ett aktivt och långsiktigt hållbarhetsarbete”.

Bland årets talare har vi förmånen att lyfta fram bland andra grundaren av Det Naturliga Steget Karl-Henrik Robert, Polarbröds VD Karin Bodin, LOHAS forskningschef Carl Strand,  samt många fler. Vi arbetar fortfartande med planeringen, men du kan redan nu anmäla dig för att säkra din plats på Klimatkonferensen.

 

Missa inte heller vår Klimatkväll som även den hålls på Spira i anslutning till klimatkonferensen den 13 september. Under kvällen kommer du få uppleva  ett hållbarhetsinriktat rymdpotpurri av Sveriges enda astronaut Christer Fuglesang samt vara med vid utdelningen av det prestigefyllda Klimatpriset. Vi kan lova att det blir en trevlig kväll!

 

Du kan läsa mer och anmäla dig på http://klimatveckan.klimatradet.se/

 

Och du, glöm inte tipsa dina vänner, arbetskamrater och andra som du tror kan vara intresserade. Klimatkonferensen och Klimatkvällen är öppen för alla och helt kostnadsfri. Dock krävs att du anmäler dig för att du ska kunna vara säker på att få en plats.