13
2016-03-02 20:00

Härjedalskök på tredagarskonferens på Träcentrum

PressbildhkokHarjedalskok3Harjedalskok1

 

Den här veckan har vi välkomnat Härjedalskök som håller tredagars säljkonferens hos oss! Säljarna som finns regionalt spridda i landet träffas för utbildning och erfarenhetsutbyte.

Härjedalsköks VD Mathias Abrahamsson säger: - Vi är oerhört nöjda med arrangemaget här på Träcentrum. Fantastiska lokaler, toppenservice, bra mat och riktigt bra utbildning för oss i er verkstad. Vi kommer gärna tillbaka!

HärjedalsKök har hittills producerat över 70 000 kök sedan det startades av Mathias Abrahamsson och Tord-Erik Zetterström och vi har vuxit från fem anställda 1995 till ett stort och framgångsrikt företag.

Sedan mitten av 2008 ingår Härjedalskök i Nordic Kitchen Group med systerföretag som Lib, Luck och Inredningsbolaget och Scandinavian Kitchen med varumärkena Hagaköket och Canadaköket. Koncernen omsätter ca 360 msek, har ca 150 anställda och genomför över 15.000 köksförnyelser per år. Mathias har varit VD sedan 2004 och är fortfarande VD för bolaget.

HärjedalsKök är idag över 100 anställda varav 60 personer inom säljsidan ca 40 inom produktion och med säljkontor i över hela Sverige. Vi producerar allt själva i egen fabrik i Funäsdalen vilket säkrar kvalitet produktutveckling och leveranser.

Foto överst: Jocke Gustafsson, F22 Studio

Köksbild: Härjedalskök

Konferensbilder: Ulrika Wikander, Träcentrum