<- Gå till Aktuelltöversikten

Digital avslutning med stipendieutdelning

 

De studerande på Produktutveckling med möbeldesign på Träcentrum fick i år en annorlunda avslutning, p g a coronapandemin. Avslutningen, som innebar examen för tvåorna på programmet och låsårsavslutning för ettorna, skedde digitalt med mindre samlingar av studenter på olika håll. På Träcentrum var personal (Victor, Marianne, Joakim, Håkan, Conny) samlade och inbjuden var Öhrskogsstiftelsens ordförande Nils-Åke Blom. Sammanlagt 50 studenter med, utspridda över hela Sverige. Stipendier från Öhrskogsstiftelsen delades i år ut till Rebecca Eriksson, Elvira Fors, Cajsa Ivarsson, Isabelle Magnusson och Alice Palmquist. Motiveringen löd att de visat stort engagemang i klassen, för utbildningen samt i projekten som genomförts, och att de lyckats prestera bra i kurserna.

Slutspurten av terminen har varit lika intensiv som vanligt med tre dagar av presentationer av examensarbete och praktik av årskurs två och presentation av möbeldesignprojektet ”För en smart framtid” av årskurs 1.

Avslutningen/examen blev festlig trots digital inramning, och nu önskar Träcentrum de avgående studerande grattis till examen lycka till framåt, samt trevlig sommar till både ettor och tvåor!