Utbildning2

Bra utbildning - Tänk Träcentrum

På Träcentrum finns idag ett flertal olika utbildningar, allt från gymnasieutbildningar och högskoleutbildningar till direkt företagsanpassade koncept. Genom åren har verksamheten vuxit och idag finns drygt 500 studenter i anläggningen. Utbildningar som finns på på Träcentrum ges dels i egen regi och dels genom andra utbildningsaktörer.

Produktutveckling med möbeldesign

Träcentrum ansvarar från och med höstterminsstarten för genomförandet av högskoleutbildningen Produktutveckling med möbeldesign på uppdrag åt Tekniska högskolan i Jönköping (JTH). Utbildningen ger förutsättningar för att bli en designmedveten produktutvecklare med hög kompetens inom möbel- och inredningsbranschen.

Läs mer om Produktutveckling med möbeldesign

Anpassade och skräddasydda utbildningar

Träcentrum anpassar och skräddarsyr utbildningar efter branschens och kundens behov. På Träcentrum kan du läsa arbetsmarknadsutbildningen Träteknisk utbildning och i Eksjö kan du  läsa vår arbetsmarknadsutbildning i Industriellt husbyggande

Läs mer om anpassade och skräddasydda utbildningar

Andra utbildningsaktörer

Två av Nässjö kommuns stora utbildningsaktörer, Brinellgymnasiet och Nässjö lärcenter bedriver delar av sina utbildningar på Träcentrums fina lokaler.

Stipendium

Du som studerar på träcentrum har möjligheter att söka stipendium från Göte och Linnéa Öhrskogs Stipendiefond

 

 

 

 

Nyheter