Träcentrum flygfoto

Organisationer på Träcentrum

Organisationer på Träcentrum

Flera företag och organisationer har valt att förlägga sin verksamhet till Träcentrum. Här kommer en kort presentation av våra hyresgäster och givetvis länkar till mer information om dem.

Ankan

Anka & vaniljsås heter företaget som driver restaurang & cafeteria på Träcentrum. De kan erbjuda luncher, middagar, bufféer samt enklare förtäring såsom smörgårstårtor, sallader, smörgåsar, kaffe och kakor m.m. Anka & Vaniljsås har också cateringverksamhet för både stora och små sällskap.

För mer information kontakta Birgitta Frohm på tel 0380-55 43 36 eller
072-578 54 08.

 

Ergoline (1)

Ergoline arbetar med försäljning av inredning mot offentlig miljö, både för kontor och industri.

Inredningsuppdrag med fokus på design, funktion, ergonomi och miljö i
nära samarbete med kund och tillverkare.

För mer information kontakta
Karolina eller Benny Larsson på tel 0380-167 33 eller info@ergonomiska.se

 

Nassjokommunlogga

Två av Nässjö kommuns stora utbildningsaktörer  bedriver delar av sina utbildningar på Träcentrums fina lokaler.

Läs mer om Brinellgymnasiets utbildningar

Läs mer om Nässjö lärcenters utbildningar

 

Skogsvardsstyrelsen

Skogsstyrelsen är en statlig organisation som har till uppgift att verka för att våra skogar sköts på ett bra och miljöriktigt sätt enligt de riktlinjer som beslutats av riksdag och regering.

Skogsstyrelserna verkar inom elva regioner och en region omfattar ett eller flera län. Inom varje skogsstyrelse finns ett antal skogsvårdsdistrikt. På Träcentrum finns den personal som arbetar med skogarna inom Höglandetsdistrikt.

Du kan nå dem på telefon: 0380-51 47 34 eller via mail: nassjo@skogsstyrelsen.se

 

Frick

Thomas Frick AB, Sveriges största leverantör av maskiner till träindustrin och representant för Homag Gruppen finns nu på plats hos Träcentrum. Totalt 800 kvm med 600 kvm utställningsyta med ett 20-tal maskiner i full drift.
Välkomna in eller ta kontakt med någon av våra säljare Anders Grahn, Mikael Björkman eller Björn Nord och planera in ett besök. Mer information om oss hittar ni på Thomas Frick AB

 


 

 

Mardam Agentur AB grundades 1920 och dess dåvarande namn var Tågarps Cementgjuteri. Vid gjuteriets nedläggning 1989 skedde namnändringen till Mardam Agentur AB. Bolaget är stabilt, familjeägt och drivs nu av 4:e generationen Jutaren. Mardam Agentur AB är beläget i Tågarp, mellan Helsingborg och Landskrona i Skåne.

MIA är ett av företagets registrerade varumärken. Vi erbjuder ett fullt sortiment av betäckningar, med en del innovativt guldkorn, för både betong- och plastbrunnar, till konkurrenskraftiga priser. Sedan 2011 ingår även Nordic Cover AB i vår organisation, som ett helägt dotterbolag

Kontaktman Benny Lycksäter  tel 0705-31 00 51

 

Att hyra lokaler på Träcentrum

Det sker ständiga förändringar i våra lokaler och från och till finns det olika möjligheter att hyra utrymme hos oss för längre eller kortare perioder. Om du är intresserad av att veta mer om vilka möjligheter som finns just nu kan du kontakta PO Simonsson tel 0380-55 43 10 för mer information.