Välkommen till Träcentrum!

Välkommen till oss på Träcentrum! Här hittar du information om hur du hittar till oss med bil, tåg, buss eller flyg.

Om du har frågor kring hur du hittar hit får du gärna kontakta vår reception på telefon 0380-55 43 00. Länken längst ner på sidan leder också till en karta på Eniro så du ser var vi håller till.

Så här hittar du till oss Med bil

Träcentrum är beläget intill riksväg 31. Kommer du från Jönköping svänger du av andra avfarten mot centrum. Du kommer direkt till en korsning där du kör rakt fram. Efter korsningen är det ca 600 meter till vår huvudentré. Om du kommer från Vetlanda/Eksjö/Sävsjö kommer du först att passera en rondell där Statoil, Sibylla och Mio-möbler är belägna. Du svänger mot Jönköping i denna rondell och efter ett par km kommer nästa avfart mot centrum och här svänger du av åt höger. Direkt hamnar du i en korsning där du tar höger igen och kör nu under riksvägen. Efter bara några meter är det dags för nästa högersväng och nu har du ca 600 meter till vår huvudentré. Det är skyltat till Träcentrum från båda hållen på riksväg 31.

Med tåg/buss

Nässjö är en järnvägsknut mitt på stambanan. Det innebär att det t ex tar runt 2 tim och 40 min från både Stockholm och Göteborg och det tar dryft 1 tim och 50 minuter från Malmö med tåg till Nässjö. Det är med andra ord ganska enkelt att åka tåg till Nässjö. Träcentrum ligger ca 2,5 km från järnvägsstationen.

När du kommer till Resecentrum i Nässjö kan man ta en taxi från Resecentrum till Träcentrum. Det tar ca 6-7 min att åka till oss.

Man kan också åka med buss 64 som stannar precis utanför Träcentrum. Bussen går från stortorget 2 gånger i timmen, kvart över och kvart i hel timma. Det tar ca 5-6 minuter med buss till Träcentrum.

Med Flyg

Närmaste flygplats heter Axamo och ligger strax utanför Jönköping och det tar ca 1 timma att flyga från Arlanda till Axamo. Från flygplatsen tar det sedan ca 50 minuter med bil till Träcentrum. Du kan antingen ta en taxi direkt till Nässjö eller så tar du taxi alternativt flygbuss till Järnvägsstationen i Jönköping och åker tåg till Nässjö.

Länk till Eniro med vägbeskrivning till Träcentrum.