Företagsutveckling (1)

Studentinformation

Nu närmar vi oss programstart och vi hälsar alla nya studenter välkomna till uppropet på måndag 19 augusti kl 09,30.
Uppropet är obligatoriskt, kan du som antagen inte närvara måste du meddela detta innan uppropet, annars går din plats till en reserv

Antagningsinformation
Antagning av nya studenter sker vid flera tillfällen under sommaren och kan även pågå några dagar efter uppropet, då vi är måna om att ge så många som möjligt chansen till studier om det finns platser kvar. Om du är en av de som har sökt till oss och gärna vill börja vår utbildning, förbered dig tidigt och sök lägenhet och framförallt ge inte upp om du inte kommer med i första urvalet. Håll ut, det händer mycket under sommaren och chansen finns ända fram till slutet av augusti.

Utbildningsort för programmet Produktutveckling med möbeldesign är Nässjö. Utbildningen är en del av Tekniska högskolan i Jönköping , så du som student antas av dem och du registrerar dig på utbildningen genom att följa deras utskickade instruktioner.

Mer information till dig som ny studenter finns här

Här kan du läsa mer om att vara student på högskolan i Jönköping Student på JU

Utbildningsinformation 
Schema för alla klasser finns på www.ju.se/schema, och när registreringen är klar kan du ladda ner högskolans app, JU Mobile, logga in på den och få ditt personliga schema.

På Högskolans studentsida www.ju.se/student hittar du all information som gäller för dig som student på högskolan i Jönköping och kan via den sidan snabbt hitta länkar till schema, ping pong, ladok, tentamensschema, inskannade färdiga tentamen. m.m.

Vi använder högskolans lärplattform Ping Pong, som du kan logga in på efter att du har registrerat dig, där finns bra information till dig som student och där kommer det att finnas en aktivitet för varje kurs. I aktiviteten kommer bland annat lärarna att lägga material och utvärderingar.

Bostad
Om du söker bostad i Nässjö så finns det både kommunalt allmännyttigt bostadsföretag och privata hyresvärdar . Mer information om detta på Nässjö kommuns hemsida

Här hittar du en länk till ett vandrarhem som ligger strax utanför Nässjö i vårt natursköna friluftsområde Lövhult.

Har du frågor är du välkommen att kontakta:

Victor Strandgren 036- 10 13 47
Marianne Ljungström 0380-55 43 24

Instagram: @produktutveckling_mobeldesign

Facebook: Följ utbildningen här.