Företagsutveckling (1)

Bli student hos oss

Vad kul att du funderar på vår utbildning, Produktutveckling med Möbeldesign.

Viktiga datum framöver som är bra att känna till är:

11 juli skickas antagningsbesked ut från första antagningen

26 juli senast dag att tacka ja till sin plats

1 augusti skickas antagningsbesked ut från andra antagningen

19 augusti kl 09,30 obligatoriskt upprop.

Som du säkerligen förstår sker antagning vid flera tillfällen under sommaren och kan även pågå några dagar efter uppropet, då vi är måna om att ge så många som möjligt chansen till studier om det finns platser kvar. Om du är en av de som har sökt till oss och gärna vill börja vår utbildning, förbered dig tidigt och sök lägenhet och framförallt ge inte upp om du inte kommer med i första urvalet. Håll ut, det händer mycket under sommaren och chansen finns ända fram till slutet av augusti.

Utbildningsort för programmet är Nässjö, men utbildningen är en del av Tekniska högskolan i Jönköping , så ni kommer att antas av dem och du registrerar dig på utbildningen genom att följa deras utskickade instruktioner.

Här kan du läsa mer om att vara student på högskolan i Jönköping

Student på JU

Schema för programmet finns på www.ju.se/schema, och när du har registrerat dig på högskolan kan du ladda ner högskolans app, JU Mobile, logga in på den och få ditt personliga schema.

På Högskolans studentsida www.ju.se/student hittar du all information som gäller för dig som student på högskolan i Jönköping och kan via den sidan snabbt hitta länkar till schema, ping pong, ladok, tentamensschema, inskannade färdiga tentamen. m.m.

Vi använder högskolans lärplattform Ping Pong, som du kan logga in på efter att du har registrerat dig, där finns bra information till dig som student och där kommer det att finnas en aktivitet för varje kurs. I aktiviteten kommer bland annat lärarna att lägga material och utvärderingar.

Bostad
Om du söker bostad i Nässjö så finns det både kommunalt allmännyttigt bostadsföretag och privata hyresvärdar . Mer information om detta på Nässjö kommuns hemsida

Här hittar du en länk till ett vandrarhem som ligger strax utanför Nässjö i vårt natursköna friluftsområde Lövhult.

Har du frågor är du välkommen att kontakta:

Victor Strandgren 036- 10 13 47
Marianne Ljungström 0380-55 43 24

Instagram: @produktutveckling_mobeldesign

Facebook: Följ utbildningen här.